La ilden brenne (Heftet)

Forfatter:

Ellen Ofte Jakobsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 139
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
Originaltittel: Keeping the fire
Oversatt av: Jakobsen, Ellen Ofte
ISBN/EAN: 9788283650426
Omtale La ilden brenne
Kjærligheten gir varig vekkelse
Det er ikke vanskelig å få øye på den vekkelsen IRIS Global står i i Afrika: Titusenvis av nye menigheter og hundretusenvis av liv overgitt til Kristus.

Men hvordan kan en slik vekkelse vare over så mange år? Hva er nøkkelen? I stedet for å gi oss en modell å overføre - for alle står vi i vår egen sammenheng - forteller Rolland Baker oss om de fem kjerne verdiene som utgjør selve grunnfjellet i arbeidet i IRIS Global, og hvordan overnaturlig kjærlighet holder brannen brennende. Disse fem prinsippene fører oss inn i et samarbeid med Den hellige ånd og drar dermed Guds rike til seg.

«Denne boken beskriver på en unik måte selve hjerteslagene i vekkelsen ekteparet Baker har fått stå i. Du holder en spesiell bok i din hånd. Les den med to øyne på sidene og to ører mot himmelen ...»
- Elin og Geir Fagerbakke

«Denne boka forklarer på en flott måte hva vekkelse er og hva det vil si å vandre i Guds nærvær. Jeg for min del ble både inspirert og utfordret. La ilden brenne er full innsikt med stor overføringsverdi.»
- J.D. King

Om forfatteren
Rolland Baker har viet sitt liv til å tjene de fattige og forkynne Jesu navn, slik hans foreldre og besteforeldre også gjorde. I over tretti år har Rolland og Heidi Baker ledet Iris global, en misjonsorganisasjon som vil være med på å bringe alle sider ved Guds rike til Jorden, og med et særskilt kalt til å tjene de aller fattigste i Mosambik. Rollands brann er å forkynne et budskap om kjærlighet og barnlig tro.

Til toppen