Kvinner og barn først (Heftet)

Serie: Lesegleder 

Forfatter:

Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 517
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Women and children first
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
Serie: Lesegleder
ISBN/EAN: 9788203374562
Omtale Kvinner og barn først
Reg, en ung servitør som jobber på Titanic, ser en amerikansk millionær om bord med en vakker ung kvinne som ikke er hans kone. Juliette, som er av fornem familie, har blitt gravid uten å være gift. Under overfarten til Amerika forsøker moren å få henne koblet med en rik mann før det er for sent. Annie, en irsk småbarnsmor med fire små barn, er på vei til New York for å gjenforenes med sin mann.
I kaoset som oppstår når båten er i ferd med å synke, er det stor forvirring blant passasjerene, og mange kommer bort fra hverandre.
Persongalleriet er levende beskrevet og forliset er dramatisk fortalt. Men, ikke minst er det historiene til de som overlever som drar leseren gjennom historien. De har sine sorger og hemmeligheter som preger dem sterkt i livet etter katastrofen.

Gill Paul er fra Skottland, men bor nå i England. Hun skriver bestselgerromaner med handling fra moderne historie, som bl.a. Titanic-forliset, Krimkrigen og Den russiske revolusjon. Hun har bakgrunn fra forlagsbransjen i London. Hennes første roman på norsk, I gode og onde dager, kom våren 2017.

Til toppen

Andre utgaver

Kvinner og barn først
Bokmål Ebok 2018
Kvinner og barn først
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Gill Paul:

Bøker i serien