Katten (Heftet)

Serie: Press pocket 

Forfatter:

Ika Kaminka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 147
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Neko no kyaku
Oversatt av: Kaminka, Ika
Serie: Press pocket
ISBN/EAN: 9788232801312
Omtale Katten
Takashi Hiraides Katten, vinner av Japans Kiyama Shohei Literary Award, fanger livets store spørsmål gjennom en rørende fortelling om et par fra Tokyo og forholdet de har til naboens katt. Boken har blitt en internasjonal bestselger i USA, Nederland og Storbritannia.

De beste romanene har kraft i seg til å forandre leseren. De fyller et tomrom. Når alt klaffer får slike romaner frem viktige spørsmål som får en til å gå i seg selv og se innover. Katten er en slik roman. Den er fylt av tanke.vekkende innsikter som får leseren til å se på livet med nye øyne. Hvilke krefter skaper endringer i våre liv? Er alle hendelsene vi møter tilfeldige og derfor utenfor vår kontroll?

Et barnløst par i trettiårene leier et lite hus i utkanten av Tokyo. De er forfattere som jobber hjemmefra. Frilanslivet krever sitt, de har nesten sluttet å snakke sammen. Men en dag dukker en liten katt opp på kjøkkenet deres. Det er et vakkert vesen som vekker noe i deres kjølige liv. Med kattens inntreden i livet kommer stunder med glede inn i hverdagen. Paret begynner å igjen å snakke sammen og de starter å legge planer for fremtiden. Kattens selskap løfter livet deres og alt blir lysere.

Til toppen

Andre utgaver

Katten
Bokmål Ebok 2016
Bøker i serien