Karolines kamp (Innbundet)

Serie: Karoline Blicher 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Karolines kamp
Serie: Karoline Blicher
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202804169
Omtale Karolines kamp

Karolines kamp er andre bind i den kritikerroste trilogien om Karoline Blicher og hennes vei til makten. Første bind tok henne til Russland, andre bind tar henne til USA.

Det er 2016 og Karoline Blicher har fått plass på tinget for Demokratisk Alliance. Da det blir uro i partiet, er Karoline klok nok til å holde avstand. I stedet drar hun til USA for å studere Donald Trumps evne til å vekke massene.

Mens maktkampen i Demokratisk Alliance truer med å splitte partiet brygger Karoline på sine egne planer for å komme til makten. Hvor mye – og ikke minst hvem – er hun villig til å ofre for å nå dit?

Samtidig er den unge IT-ekspert Annie Faurschou i Forsvarets etterretningstjeneste kommet over spor av Karolines kontakt med russerne. Spørsmålene i kjølvannet av oppdagelsen er ikke bare hyggelige. Er den nyvalgte folketingsrepresentanten i lomma på russerne? Det ser ikke ut som Annies overordnete er veldig interessert i at hun skal grave i det. Men hvorfor det? Er de innblandet på noe vis? Og hvem er i så fall «de»?

Tredje bind, Karolines krig, kommer i 2024.

Til toppen

Andre utgaver

Karolines kamp
Bokmål Ebok 2023
Karolines kamp
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Karolines kamp
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Kim Leine:

Bøker i serien