Kaptein på egen skute av Kjetil Nordengen (Ebok)
Ebok

Kaptein på egen skute (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.09 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202658380
Omtale Kaptein på egen skute

– For eksempel er jeg nøyaktig 179 cm, som er helt på snittet for menn i mitt årskull, sa Andor, og senere: – Favorittmaten min er faktisk det samme som det folk flest liker best: gulost på brødskiva og pizza til middag. Visste du at nordmenn i gjennomsnitt spiser 19 kilo ost i året? I et overivrig øyeblikk sa Andor til og med at han digget å reise på ferie til Kanariøyene. Han befestet sin egen alminnelighet som et uomtvistelig objektivt og vitenskapelig dokumentert faktum.

Andor Leine jobber ni-til-fire og lever et skjermet A4-liv. Når et bilde av ham fra jobben dukker opp på en kjent moteblogg, og senere i en større VG-reportasje, blir han ufrivillig gjort til poster boy for den nye trenden normcore, «en mote for den som innser at hun eller han er én av sju milliarder».

Hvordan skal Andor forholde seg til at det unike ved ham er evnen til ikke å skille seg ut? Hva skal Andor gjøre når han plutselig er frarøvet sine individuelle særtrekk, i en riksdekkende avis attpåtil?

Kaptein på egen skute er en underholdende og skarp roman om identitet og tilhørighet, om hva som påvirker livsvalgene vi gjør og om hvilke historier vi forteller om oss selv.

Til toppen

Andre utgaver

Kaptein på egen skute
Bokmål Innbundet 2020
Kaptein på egen skute
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020