Kappløpet av Clive Cussler (Ebok)
Ebok

Kappløpet (Ebok)

Serie: Isaac Bell 4

Forfatter:

Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Race
Oversatt av: Karlsen, Ola Bjønness
Serie: Isaac Bell
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202726690
Omtale Kappløpet

Året er 1909 og flyet i sin spede barndom da avisforleggeren Preston Whiteway utlover 50 000 dollar i premie til den første som klarer å fly USA fra kyst til kyst på under femti dager. Han er også sponsor for en av de fremste kandidatene, den fryktløse Josephine Frost. Og det er her Isaac Bell i Van Dorns detektivbyrå kommer inn i bildet.

For Frosts voldelige ektemann har akkurat tatt livet av elskeren hennes og prøvd å ta livet av henne også, og det er bare et spørsmål om tid før han vil gjøre et nytt forsøk. Bell har vært borti Harry Frost før og vet at han har slått seg stort opp som leder av en gjeng med tyver, drapsmenn og forbrytere i byer over hele landet. Han er også utmerket klar over at Frost ikke bare er ute etter sin kone, men etter Whiteway også. Og dersom Bell tar denne saken, vil også han havne på Frosts liste.

«… klarer på livaktig vis å gjenskape den fryden, fascinasjonen og spenningen som var knyttet til fly og flygning da det var noe helt nytt … leserne vil komme til å feie raskt gjennom denne oppslukende ferden på tvers av et USA full av minneverdige romanfigurer, ekstrem fare og en iherdig besluttsomhet etter å slå ned ondskap. Kappløpet tar leserne med på en fartsfylt reise tilbake til 1909, til en tid da teknologi fremdeles var noe nytt og kommunikasjonen gikk sakte. Bruk av datidens terminologi er med på å øke leseverdien.»
Historical Novel Society

«Masse moro takket være herlig tidskoloritt, heltemodige menn og kvinner og de fantastiske flymaskinene deres, og action fra første til siste side.»
Publishers Weekly

«Bell blir bare mer og mer interessant. Cussler har skrevet en av sine beste bøker.»
Booklist

«Nervepirrende og full av spenning … rett og slett underholdende.»
Daily Express

«Det høye actionnivået, de halsbrekkende fluktforsøkene og plot som beholder nerven gjennom hele boken er noe av det som har skaffet Cussler så mange millioner lesere over hele verden.»
Observer

Til toppen

Andre utgaver

Kappløpet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Bøker i serien