Jenta under isen (Heftet)

Serie: Jessica Niemi 2

Forfatter:

Tore Aurstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 479
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pahan verkko
Oversatt av: Aurstad, Tore
Serie: Jessica Niemi
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788203379246
Omtale Jenta under isen
Seks måneder har gått siden Jessica Niemis møte med den mystiske seriemorderen som drepte hennes mentor. Marerittene om moren har blitt verre, men Jessica gjør det hun kan for å holde fokus. Drapsavdelingen, nå under ny ledelse, har fått en ny sak. Liket av en ung kvinne har skylt opp på en iskald strand. Samtidig har to berømte influensere forsvunnet.
Under etterforskningen finner Jessica et skremmende maleri - av et fyrtårn på en avsidesliggende øy, og under bildet et grusomt dikt som beskriver et drap. Og mens Jessica jobber febrilsk med å løse saken, og forhindre flere drap, innhenter den forferdelige fortida henne, og truer med å ødelegge henne.

«Anbefales! Max Seeck skriver lekent og sabla godt. (...) Forfatteren fletter flere språklige fine ting inn på en elegant og naturlig måte uten at det virker konstruert eller påfallende.» Artemisias Verden (bokblogg) (Terningkast 5)

«Finland har meldt seg på i krimkampen med den spennende forfatteren Max Seeck. (...) Jessica Niemi skiller seg godt ut fra andre krimhelter, noe som gjør disse bøkene både annerledes og interessante. I tillegg er de tidvis skremmende ekle å lese, og det er slett ingen dårlig egenskap når årets påskekrim skal bestemmes.» Øyvind Bakke, TV2

Til toppen

Andre utgaver

Jenta under isen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Jenta under isen
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Max Seeck:

Bøker i serien