Jegeren av Harlan Coben (Ebok)
Ebok

Jegeren (Ebok)

en Mickey Bolitar-roman

Serie: Mickey Bolitar 2

Forfatter:

Ina Vassbotn Steinman (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.63 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Seconds away
Oversatt av: Steinman, Ina Vassbotn
Serie: Mickey Bolitar
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788203258367
Alder: 12 - 16
Omtale Jegeren
"Jegeren" fortsetter der "Beskytteren" sluttet. Mickey Bolitar bor hos sin onkel Myron Bolitar etter at faren er død i en trafikkulykke og moren befinner seg på rehab. Han jakter etter spor som kan fortelle mer om organisasjonen Abeona Shelter og det mystiske dødsfallet til faren. Men når noen skyter mot klassevenninnen Rachel og moren hennes, befinner Mickey og vennene Ema og Spoon seg midt i et skremmende mysterium som viser seg å ha tråder helt tilbake til annen verdenskrig. Mickey må finne ut hvem som skjøt Rachel - uansett pris. "Superspennende, intenst og utrolig bra! En riktig pageturner, som fortsatt egentlig er ment for ungdom - men som like gjerne gir voksne fantastiske lesestunder. Coben er i en klasse for seg, så også innen ungdomslitteraturen tydeligvis."
ritaleser.com

"Jeg synes Harlan Coben får det godt til, å skrive krim for ungdom. (...) en spennende historie, som har alt som skal til for å gi ungdom (og ungdommelige voksne) en fin lesestund."
tinesundal.blogspot.no

"... jeg gleder meg til bok nummer tre og den endelige avsløringen (håper jeg). (...) Det er mye action, bakpå boka står det en pageturner for ungdom, jepp, det er det!"
bentebing.com

Til toppen

Flere bøker av Harlan Coben:

Bøker i serien