Jeg kaller deg Pjotr (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 319
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205539266
Omtale Jeg kaller deg Pjotr
Intens beretning om begjær og besettelse. Olga: I will do my best to make you feel good before I go wild in fletta and force you in to backroom to sit on dick till pussy blown you away. Best regards Helpdesk 24.Pjotr: Oh no. Now hard dick til spott and spe for everyone. Yes. Sit on soon. Yes. See soon. P.Pjotr: Ps! I like the way this is going.Lone og Paul møtes på en fest. Han får henne til å le. De gir hverandre kallenavn. Olga og Pjotr. Det blir starten på en besettende lek der det ikke finnes noen løfter. Alt er fritt. Men hvem møtes egentlig? Og hva når leken griper inn i virkeligheten, og Lone vil mer enn Paul? Hvor langt er hun villig til å gå for å få noe som kanskje ikke finnes? «Hanne Ramsdal skriver med et rått og direkte språk om å være så forelska at det holder på å klikke.»
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad «Romanen er en sanselig, følsom og også pinefull fortelling der Ramsdal holder leseren fast - hele veien til bunnen. Det gjør boka til en favoritt i den norske bokhøsten.»
Maya Troberg Djuve, Dagbladet Solgunn Solli, Altaposten  «Ramsdal får til det kunststykket å skrive både godt og gøy.»
Karoline Henanger, Klassekampen «Jeg kaller deg Pjotr handler om hvor destruktive, dumme og hensynsløse vi kan bli når vi forelsker oss i en i idé om oss selv.»
Gry Elise Jacobsen, NRK «Jeg kaller deg Pjotr er ein velskriven og godt komponert roman.»
Oddmund Hagen, Dag og Tid

Til toppen

Andre utgaver

Jeg kaller deg Pjotr
Bokmål Ebok 2019
Jeg kaller deg Pjotr
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Bøker i serien