Isen (Innbundet)

thriller

Serie: Anna Aune 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 367
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Anna Aune
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205521667
Kategori: Nordisk krim og Hardkokt krim
Omtale Isen

Manusforfatteren bak suksessfilmene Bølgen og Skjelvet med brennaktuell thriller; for det er ikke bare isen som trues på Nordpolen ..

Tidligere spesialsoldat Anna Aune har flyktet fra alt og alle, og isolert seg sammen med forskeren Daniel Zachariassen på en luftputebåt nær Nordpolen. De skal dokumentere klimaendringenes ødeleggelser mens de lar seg drive med isen gjennom polarvinteren.

På de dødes dag, allehelgensdag, lyser en nødrakett plutselig opp den nattsvarte himmelen, rett over den kinesiske forskningsbasen få kilometer unna. Anna og Daniel er de eneste som er nær nok til å hjelpe. Men er nødsignalet et rop om hjelp eller en advarsel?

Da de når fram til den kinesiske leiren, møtes de av et marerittaktig syn. I basens laboratorium finner de forskerne fastfryst i bevegelsen og dekket av is. En voldsom temperatursenkning har tatt livet av dem i løpet av brøkdelen av et sekund. Det ser ut som en tragisk ulykke, men det går snart frem at de er drept … og at morderen befinner seg i nærheten. Samtidig blåser det opp til en rasende polarstorm. Kuldas dødelige herjinger og morderens iskalde spill gjør redningsaksjonen til en kamp for å overleve.

Til toppen

Andre utgaver

Isen
Bokmål Ebok 2019
Isen
Bokmål Heftet 2020
Isen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av John Kåre Raake:

Bøker i serien