Ingen er så trygg i fare (Heftet)

kriminalroman

Serie: Varg Veum 17

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 365
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Varg Veum
Serienummer: 17
ISBN/EAN: 9788205522848
Omtale Ingen er så trygg i fare
Varg Veums vanskeligste og mest personlige sak. Tidlig en morgen blir Varg Veum anholdt av politiet og satt på glattcelle. De har funnet elektroniske spor som ser ut til å knytte ham til et omfattende nettverk for bruk og distribusjon av grov barnepornografi. Hvordan kan dette materialet ha havnet på pc-en hans? Og hvorfor?
  
Fra fengselscellen må Veum grave seg dypt ned i det han har foretatt seg de tre siste årene, tre år der han i sorgen over tapet av Karin har gjort sitt beste for å gå til grunne. Det blir et kappløp mot tiden. Veum står overfor to voldsomme utfordringer: Han må komme seg ut av fengselet. Og han må finne ut av hvem som er ute etter å knekke ham for godt.  «Plottet er tidsriktig og realistisk. Gunnar Staalesen er en håndverker av ypperste klasse.»
Trønder-Avisa «Varg Veum [blir] selv et mysterium som bærer boken. Han har ikke mistet sin svarte humor, og legger ut på en vond og selverkjennende reise som det er fengslende å være med på.»
Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen «På tross av hardt press fra akevitt, datakomplott og et oversiktlig persongalleri, er det fortsatt svart humor igjen i Varg Veum i bokform.»
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv «Som vanlig fremstår Gunnar Staalesen som en drivende god forteller, og han har et språk som får leseren til å se for seg hvert eneste sted der handlingen er lagt.»
Audun Mosevoll, Dagen

Til toppen

Andre utgaver

Ingen er så trygg i fare
Bokmål Ebok 2014
Ingen er så trygg i fare
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Gunnar Staalesen:

Bøker i serien