I den skogen (Heftet)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Woods
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202323356
Omtale I den skogen

Jeg ser faren min med den spaden.Tårene strømmer nedover ansiktet hans. Et fælt, dypt hulk presser seg opp langt nede fra lungene. Han løfter spaden og støter den i bakken. Bladet flerrer opp jorden som om den var fuktig hud.

Paul Copeland mister sin søster da fire ungdommer forsvinner fra sommerleir. To av dem blir funnet døde i skogen, men søsteren blir aldri funnet. Tjue år senere blir han dypt skaket da et lik blir funnet, og det viser seg å være den tredje av ungdommene. Håpet om å finne søsteren i live våkner, men han skal gjøre flere grusomme oppdagelser før han gjennomskuer hemmelighetene som alltid har omgitt ham.


Dette er en superkrim
Gjennom 14 romaner har den amerikanske spenningsforfatteren Harlan Coben gang på gang demonstrert at han tilhører verdens ledende sjikt i genren. I den skogen, som er hans syvende på norsk, danner et foreløpig toppunkt i karrièren og er en av de beste kriminalromaner undertegnede noensinne har lest (...) Jo da, Harlan Coben er tidligere blitt belønnet med høyeste karakter, men 6-eren for I den skogen må bli blankere enn noen gang.
- Terje Stemland, Aftenposten

 
Fullspekket med troverdige karakterer blir dette krim av ypperste klasse.
- Annette Torjusen, Fredriksstad Blad

Coben klipper effektivt i handlingen slik at spenningsnivået hele tiden holdes oppe, og resultatet blir en krim godt over gjennomsnittet.
- Ingvar Ambjørnsen, VG


Nervepirrende fra Coben
Amerikanske Harlan Cobens nyeste spenningsroman i norsk oversettelse er en oppvisning i suverent krimhåndverk. Her drives  leseren framover av en forfatter som klarer å komme med nye overraskelser helt fram til de siste sidene (...) plot som overgår det meste av hva denne leseren har fått med seg det siste året..
- Turid Larsen, Dagsavisen


Absolutt toppkrim
... maken til kriminalroman som I den skogen som nyss er kommet på norsk, er det svært lenge siden jeg har lest. Det er en psykologisk krim, så intrikat, intelligent og spennende skrudd sammen at de feteste superlativer må tas i bruk.
- Finn Stenstad, Tønsbergs Blad


Dialogen er gjennomgående skarp og rytmisk, løsningen smart og overraskende, som alltid hos Coben. Flere har døpt ham spenningslitteraturens M. Night Shyamalan, regissør av Den sjette sansen.
- Aslak Nore, Morgenbladet


Dette er opptakten til en av de mest spennende krimromaner jeg har lest noensinne. Allerede i prologen klarer Harlan Coben å trollbinde meg. Sjelden har jeg lest så mange timer sammenhengende. Nerven i språket, nerven i handlinga og det at nye, dystre hemmeligheter kommer på løpende bånd, gjør at boka er helt umulig å legge fra seg.
- E. Kristenstuen, Oppland Arbeiderblad

Til toppen

Andre utgaver

I den skogen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
I den skogen
Bokmål Ebok 2010

Flere bøker av Harlan Coben: