I dag jeg, i morgen du (Innbundet)

Serie: Peter Venn og Agnes Møller 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 145
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
Serie: Peter Venn og Agnes Møller
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788249522705
Omtale I dag jeg, i morgen du
"Hele tiden er det som om jeg hører mammas hjerte som banker, ned gjennom gulvet hennes. Det er et sunt og friskt hjerte, hun vil leve lenge, kanskje lenger enn meg. Døden er ikke mindre urettferdig enn livet, men man får om ikke annet sin egen jordflekk til evig tid."

Peter Venn bor alene i leiligheten under moren, han arbeider som oversetter ved kjøkkenbordet hjemme og går sin faste kveldstur i området rundt kirkegården. Han har et rikt indre liv, men det er stakkarslig sparsomt på ytre hendelser. Han kan ta seg i å lengte etter verden der ute, men først må han finne en måte å løsrive seg fra moren på. Han føler seg fanget av lydene hennes, væremåten og ikke minst av hennes versjon av farens siste år. Peter har ingen minner om faren, alt han har er et stort savn.

Denne fredagen spiser Peter som vanlig kveldsmat hos moren, slik han motvillig har gjort i årevis. Han vet hvilke spørsmål han må stille, men våger han? Og kan han våge å nærme seg noen andre?

Kjersti Annesdatter Skomsvold har skrevet en vidunderlig roman om ensomhet, påtrengende dødsbevissthet og om kjærlighetens frigjørende kraft. Romanen er preget av humoristisk alvor og en usedvanlig språklig oppfinnsomhet.

Til toppen

Andre utgaver

I dag jeg, i morgen du
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
I dag jeg, i morgen du
Bokmål Ebok 2020
I dag jeg, i morgen du
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Kjersti Annesdatter Skomsvold:

Bøker i serien