Hushjelpens rom (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 351
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The maid's room
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205522954
Omtale Hushjelpens rom
En uforglemmelig fortelling om vår tids tjenestejenter - om sterkt søsterskap og uventet vennskap - og om å tørre å kjempe for det man tror på. Søstrene Dolly og Tala har aldri følt seg lenger hjemmefra. I den kvelende heten i Singapore sliter de fra morgen til kveld for å kunne sende penger hjem til familien på Filippinene. Dolly har lite frihet, men er fast bestemt på å overleve jobben, hvis det bare betyr at hun kan gi sin elskede datter på Filippinene et bedre liv. Og en dag - hvis hun er heldig - kan hun kanskje selv få muligheten til å reise hjem igjen for å treffe datteren. Tala, på sin side, har fått nok av blodslitet, og er opprørt over historiene hun hører fra de andre tjenestejentene. Da en anonym blogger begynner å gi gode råd på nettet om hvordan man skal holde kustus på hushjelpene, trosser Tala frykten for å bli deportert og går til motangrep. «En Barnepiken for vår tid.»
Emerald Street  «Jeg elsket alt ved denne boken!»
Forfatter Claire Douglas «Lidenskapelig ... en kraftfull roman som nok er dyster, men med flekker av solskinn og lett satire. Den gir et uforglemmelig bilde av hvordan noen, selv i våre dager, kan behandle de som har mindre enn dem selv.»
Daily Mail  «En vakkert velskrevet debutroman som er både rørende og humoristisk, med hovedpersoner jeg virkelig brydde meg om.»
Forfatter Claire Douglas  «For en debut!»
Ukebladet Søndag «En velskrevet og svært rørende roman.»
Heat

Til toppen

Andre utgaver

Hushjelpens rom
Bokmål Innbundet 2018
Hushjelpens rom
Bokmål Ebok 2018
Bøker i serien