Her er jeg (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Kyrre Haugen Bakke (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 654
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Here I am
Oversatt av: Bakke, Kyrre Haugen
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205512740
Omtale Her er jeg
Det litterære stjerneskuddet Jonathan Safran Foer er tilbake med sin første roman på ti år. "Her er jeg" er hans mest personlige og underholdende bok til nå.

Alt er på nippet til å rase sammen for Jacob og Julia Bloch. Jacobs bestefar nekter å flytte på aldershjem, og eldstesønnen står i fare for å bli utvist fra skolen. En erotisk sms-utveksling setter ekteskapet ytterligere på prøve, og midt i det hele kommer familien fra Tel Aviv på besøk. Familien Bloch er en moderne amerikansk familie som forsøker å stå sammen i tykt og tynt, men det er ikke alltid så enkelt. Og så inntreffer den virkelige katastrofen.


Her er jeg er en bredt anlagt familiehistorie som utspiller seg over fire intense uker i Washington DC. Romanen berører grunnleggende spørsmål om rollene vi prøver å fylle, om hvordan vi former vår egen identitet, og om det smertelige i å ta innover seg avstanden mellom det livet man ønsker å leve og det livet man faktisk lever. Her er jeg er Safran Foers skarpeste og mest personlige roman, og med den befester han for alvor sin posisjon som en av de viktigste amerikanske samtidsforfatterne i vår tid.

«Mesterlig.»
The New York Times Book Review

«Rørende.»
Evening Standard (UK)

«Hysterisk morsom.»
Elle (USA)

Til toppen

Bøker i serien