Hapi - elvegudinnen (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: River God
ISBN/EAN: 9788202276263
Omtale Hapi - elvegudinnen

Det gamle Egypt. Faraoenes land. Et rike bygget på gull. Men nå ligger Kongenes dal herjet av krig og tappet for livsblod.

For den idérike og talentfulle slaven Taita er den svake faraoen bare et symbol på kongedømmets synkende makt og ære. Hans drøm er å gjenreise det mektige riket. En drøm han deler med den vakre Lostris, faraos utkårede, og den stolte krigeren Tanus. Men selv om Tanus ser ut til å være skjebnebestemt til å lede Egypt i en krig som kan forene en splittet nasjon, er det én ting han begjærer sterkere slagmarkens ære - den ekstraordinære Lostris kjærlighet.

Til toppen

Andre utgaver

Hapi - elvegudinnen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Hapi
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Wilbur Smith:

Anmeldelser Hapi - elvegudinnen

«Hvis du ikke har lest noen av hans 23 foregående bøker og dette er din introduksjon til Smiths forfatterskap, så har du kommet i rett tid. Boken reetablerer ham som en av de siste tyve års beste historiefortellere.»
- The London Journal

«Oldtidens brutale livsbetingelser er hele tiden tydelig i Taitas historie. Den inneholder dødelige intriger rundt hver sving. Det er opplagt at Smith kan sine saker: Hans eksplisitte beskrivelser av begjær, blodsutgytelse, politikk og ære, er trygt fundert i rike detaljskildringer som vekker tidsepoken til liv.»
- Booklist

Til toppen