Håndbok i husstell for leiemordere (Innbundet)

Forfatter:

Tore Aurstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Hitman's Guide to House Cleaning
Oversatt av: Aurstad, Tore
ISBN/EAN: 9788202321758
Omtale Håndbok i husstell for leiemordere

Beksvart komedie fra Island

Tomislav Bokšic, også kaldt Toxic, jobber som leiemorder for den kroatiske mafia i New York. Han har 66 vellykkede drap bak seg. Men med nr 67 går det galt, og han må flykte fra New York. Flukten fører ham til Island. Han tar identiteten til en TV-pastor, som han måtte drepe på flyplassen. For å holde identiteten sin skjult, går han inn i et komplisert spill i sine nye, kalde omgivelser. Og når leiemorderen må følge opp presteidentiteten, er det duket for både forviklinger og erkjennelser. Hvilke valg blir tatt etter hvert, som følge av erkjennelsene?

Håndbok i husstell for leiemordere er en fortelling om identitet, om skjebne og om kampen mellom det gode og det onde i oss alle.

Til toppen

Andre utgaver

Håndbok i husstell for leiemordere
Bokmål Ebok 2010
Håndbok i husstell for leiemordere
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Om forfatter Hallgrímur Helgason

Hallgrímur Helgason (f. 1958) er en av Islands fremste og mest populære forfattere. For boka 101 Reykjavik (Damm 2003) ble han nominert til Nordisk Råds litteraturpris, og han ble tildelt Islands litteraturpris for Islands forfatter (Damm 2006) i 2001. Stormland ble nominert til Islands litteraturpris i 2006 og til Nordisk Råds litteraturpris i 2007.

Til toppen