Haimennesket av Hans Olav Lahlum (Lydbok-CD)

Haimennesket (Lydbok-CD)

Serie: K2 og Patricia 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Nordberg, Nils
Spilletid: 8:14
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Haimennesket
Serie: K2 og Patricia
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202493622
Kategori: Klassisk krim og Nordisk krim
Omtale Haimennesket

Lillebrors død

Det er en vakker sommerdag i 1972 og K2 og Patricia har nettopp blitt kjærester.
K2 er blitt invitert til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Hotellet viser seg å ligge på en øy og er dårlig tilpasset rullestolbrukere. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en alt annet enn avslappende helgeutflukt. 

For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle søstre skulle passe på ham. Begge sverger på at de ikke har noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden ble oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter.

Nesten alle de gjenlevende gjestene fra den grufulle helgen er samlet på hotellet nå, og direktørens plan viser seg å være at K2 skal oppklare mysteriet. Spenningen stiger ytterligere når det viser seg at det i tillegg til de ni kjente beboerne på hotellet også befinner seg en lyssky tiende person der. Den går også for K2 og Patricia over i akutt frykt for eget liv når en av de tilstedeværende blir funnet skutt, samtidig som et uvær fører til strømbrudd. 

Haimennesket er en klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en uvanlig intens spenningsroman.

Til toppen

Andre utgaver

Haimennesket
Bokmål Ebok 2015
Haimennesket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Haimennesket
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser Haimennesket

«At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Til toppen

Bøker i serien