Grand Hotel Europa (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Hedda Vormeland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 529
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Grand Hotel Europa
Oversatt av: Vormeland, Hedda
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205576742
Omtale Grand Hotel Europa
«Gir deg gåsehud …» Joakim Tjøstheim, Dagbladet Den kjente forfatteren Ilja Leonard Pfeijffer tar inn på det ærverdige, men nedslitte Grand Hotel Europa for å reflektere over hva som gikk galt med Clio, hans livs store kjærlighet. Slik skrives en vakker historie fram, om intellektuell og kjødelig lidenskap, om reiser til Malta, Portovenere og Venezia, og en spennende jakt etter Caravaggios siste maleri.
   
Forfatteren blir mer og mer fascinert av mysteriene rundt Grand Hotel Europa og gjestene som bor der – minneverdige karakterer som tilsynelatende stammer fra mer elegante æraer. Men hotellets fremtid er truet av globaliseringen som finner sin vei også hit.
    
Grand Hotel Europa
er den store europeiske romanen – en grandios, lyrisk og freidig roman om europeisk identitet og vårt eget kontinent. Et Europa hvor fortiden dyrkes i den grad at det knapt er plass til noen fremtid, og hvor masseturismen er i ferd med å ødelegge noe av det mest verdifulle vi har. Boken er en av de mest solgte i Nederland de siste årene, den er belønnet med flere priser, er trykt i 26 opplag og er under utgivelse i over 20 land.  

Til toppen

Andre utgaver

Grand Hotel Europa
Bokmål Innbundet 2022
Grand Hotel Europa
Bokmål Ebok 2022
Bøker i serien