Glasshuset (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 391
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The glass house
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205547148
Omtale Glasshuset
Glasshuset er en fortelling om familiehemmeligheter, løgner og tilhørighet. Et nyfødt jentebarn blir funnet i skogen utenfor Foxcote Manor, og familien som bor der, tar henne til seg. De har søkt tilflukt på det gamle landstedet sitt etter at hjemmet i London ble ødelagt i en brann, og i en tilværelse fylt av sorger og problemer blir barnet en kilde til glede. Av frykt for at myndighetene skal ta henne fra dem, bestemmer de seg for å holde jenta skjult. For en stund virker det som om de har funnet fred på dette solfylte stedet i skogen, der samfunnets regler ikke ser ut til å gjelde.
  
Men virkeligheten presser seg på, og spenningen stiger. Innen få dager ligger et menneske dødt i skogen, og skandalen er et faktum.
  
Flere tiår senere møter vi en kvinne med hull i sin egen familiehistorie og et desperat behov for svar. Hun overvinner frykten for hvilke hemmeligheter hun kan komme til å avsløre, og setter seg fore å avdekke sannheten. Men fortiden er allerede nærmere enn hun kan forestille seg. Den følger med og venter ... «Chase er uovertruffen i sin evne til å sy sammen mørke hemmeligheter og overraskende vendinger med uforglemmelige hovedpersoner og henrivende bilder. Jeg er blodfan!»
Rosie Walsh
  
«Så vakkert og innsiktsfullt skrevet, med karakterer jeg ble glad i.» 
Katherine Webb

Til toppen

Andre utgaver

Glasshuset
Bokmål Innbundet 2020
Glasshuset
Bokmål Ebok 2020
Glasshuset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Eve Chase:

Bøker i serien