Fyrvokteren av Camilla Läckberg (Lydbok-CD)

Fyrvokteren (Lydbok-CD)

Forfatter:

Gry Brenna (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Grundvig, Kirsti
Spilletid: 14:30
Antall enheter: 12
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fyrvaktaren
Oversatt av: Brenna, Gry
ISBN/EAN: 9788242148131
Kategori: Nordisk krim
Omtale Fyrvokteren

Det er en lys sommernatt. En kvinne kaster seg inn i en bil. Hendene på rattet er blodige. Med den lille sønnen sin i baksetet flykter hun mot det eneste stedet der hun kjenner seg trygg: øya Gråskär utenfor Fjällbacka, der familien hennes har bodd i generasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Fyrvokteren
Bokmål Ebok 2011
Fyrvokteren
Bokmål Heftet 2015
Fyrvokteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Camilla Läckberg:

Om forfatter Camilla Läckberg

Krimskrams

I tillegg til å være en av Sveriges mest populære forfattere, er Camilla også en superpopulær blogger!

Camilla Läckberg er økonomen som ble krimforfatter, og gjorde big business ut av det! Camilla er født 1974, og oppvokst i Fjällbacka. Som liten fortalte hun stadig historier og skrev små eventyr. Den første boken sin skrev hun da hun var fem år gammel, den var en bloddryppende historie med tittelen Nissen. Hun har alltid vært fascinert av mord og kriminalgåter, kanskje som en kontrast til idyllen hun vokste opp med. Men først da hun hadde fullført et skrivekurs om ”Hvordan skrive krim”, turte hun å legge karrieren som siviløkonom helt på hyllen. På kurset fikk hun idéen til Isprinsessen.
Boka ble utgitt da hun var 29 år gammel, og nå, få år senere, topper bøkene hennes bestselgerlistene i hele Europa og har solgt svimlende fem millioner eksemplarer!
Men privat er Camilla jordnærheten selv – og daglig oppdaterer hun den populære bloggen sin med små drypp fra hverdagen sin som trebarnsmor. Denne vinteren tilbringer hun sammen med familien på det populære feriestedet Koh Lanta i Thailand, der hun fortsatt blir forfjamset og lykkelig når hun ser noen på stranden som leser bøkene hennes. Les bare hva hun skriver i bloggen sin!

Teit forfatter
Jeg må innrømme at jeg ikke kan la være å gjøre noe skikkelig pinlig av og til. For det er jo dette med at jeg ser folk overalt her som leser bøkene mine. Og jeg blir fortsatt så gira av det! Selvfølgelig synes jeg det er supergøy å se bestselgerlister mine bøker høyt oppe på plasseringene – men ingenting slår å se dem faktisk bli lest av vilt fremmede mennesker. Det er utrolig vanskelig å forklare hvorfor det føles så stort, men det gjøre det. Så iblant kan jeg bare ikke unngå å oppføre meg skikkelig pinlig. Som i dag. Jeg så et par på stranden, der fyren lå og leste
Isprinsessen. Og uten at jeg selv helt vet hvordan det gikk til, så beveget føttene mine seg frem til dem, og jeg hører meg selv si: ”Skal jeg fortelle hvem morderen er … hø hø hø  … Jeg tuller ikke. Jeg la faktisk til en sånn skikkelig tåpelig Hø-hø-hø-latter på slutten av setningen. Har lyst til å sparke meg selv etterpå for at jeg ikke ganske enkelt klarer å være litt cool i stedet. Men de så faktisk glade ut, selv om de ble antastet av et stykk pinlig forfatter …

Hilsninger fra Camilla …

Dette visste du ikke om Camilla Läckberg: Hun …
- leser alltid dødsannonsene i avisen
- jobbet som croupier ved siden av studiene
- er en dårlig taper
- samler på smurfer
- snorker. Høyt.
- har sittet på fanget til Ingrid Bergman
- har tatt med eget, sprøstekt bacon til Hard Rock Café
- har blitt truet med juling av sin eskjærestes nye flamme
- vil aldri mer jobbe som siviløkonom
- synes at peanøtter er Guds gave til menneskeheten

Les mer på www.camillalackberg.se

Til toppen