Før snøen legger seg (Heftet)

Serie: Jo Kaasa 9

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 279
Forlag: Kolon
Språk: Bokmål
Serie: Jo Kaasa
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788205495623
Omtale Før snøen legger seg
Før snøen legger seg er den niende romanen om politibetjent Jo Kaasa og hans kollegaer ved Voldsavsnittet på Majorstua politistasjon i Oslo. Avsnittet får det travelt da de i løpet av kort tid må etterforske to drapssaker. Første offer er en eldre mann som blir funnet hjemme hos seg selv, og straks etter blir en kvinne funnet i isen på Sognsvann, og obduksjonen viser at hun ikke har druknet. Jo Kaasa blir sterkt involvert i disse sakene, og ting blir ytterligere komplisert når han og kollegaene hans i tillegg må etterforske en kidnappingssak, hvor offeret er nevø av den døde kvinnen i Sognsvann. Etterforskningen blir en reise gjennom Oslos underverden, fra forvirring, uklarhet og virkelighet, via overgrep, ensomhet, sjalusi til enkelhet, oversikt og oppklaring.

Bjørn Bottolvs har jobbet i politiet i over 30 år, og hans kriminalromaner om Jo Kaasa kjennetegnes ved solid innsikt i den vanlige politimannens arbeid og tilværelse.

«Bottolvs skildrer politijobbingen overbevisende og han er mester i å servere skikkelige politiromaner [...]. [D]et er fremdeles underholdende og actionpregede nok, og det bør vel snart bli filmer av Bottolvs bøker fra Oslos underverden også. Kaasa har alt i seg til å bli en ny filmhelt.»
Eva Nyhaug, Moss Avis

Til toppen

Andre utgaver

Før snøen legger seg
Bokmål Ebok 2015
Før snøen legger seg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Bjørn Bottolvs:

Bøker i serien