Flimmer (Innbundet)

Serie: Sara Zuckerman og Ola Farmen 1

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 430
Forlag: Piratforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Flimmer
Serie: Sara Zuckerman og Ola Farmen
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788281432628
Omtale Flimmer

Nye helter fra Holt

Er det mulig? Kan en hjertestarter ta liv? Den skal jo redde liv! Anne Holt har sammen med sin bror Even skrudd sammen en legekrim om det umulige. Fra første side forstår du at noe er galt. Alvorlig galt!

Det begynte i påsken 2009. Even er kardiolog ved Bærum sykehus, og hadde akkurat deltatt på en konferanse i USA der man diskuterte hjertestartere. Er det teoretisk mulig å hacke seg inn på dem, slik at de tar liv i stedet for å redde liv? Da han kom hjem, begynte Anne å fabulere. Hun var midt i arbeidet med krimboka Pengemannen og ville ha med temaet der, men fant ikke plass. I stedet åpnet det skremmende scenarioet for en ny og annerledes kriminalroman - en sykehusthriller der leger, etterforskere, programmerere og slu finansmenn ble brikker i et mangslungent og originalt rollespill. Sammen brukte Even og Anne sine respektive kompetanser til å få alle biter på plass. Resultatet er intens spenning og årets mest urovekkende thriller.

Den umulige sannheten
Flimmer er en thriller for folk med gode hjerter. Den handler om sannhet og fortielse. Om svindel og utspektulerte drapsmetoder. Svimlende summer og et plettfritt omdømme. Mye står på spill for produsenten av hjertestarteren, Mercury Medical, når legene Sara Zuckermann og fembarnsfar og lege Ola Farmen skjønner hva som er i ferd med å skje. Kappløpet fører deg fra GRUS i Bærum til New York, fra Råsjøen i Romeriksåsen til Denver i Colorado. Midt i den internasjonale intrigen spiller søkkrike lille Norge en sentral rolle med Oljefondets plasseringer. Uten at de vet det, blir Sara og Ola sentrale brikker i et uhyrlige spill.

Imponerende
Flimmer er blitt en imponerende blanding av fiksjon og fakta, nåtid og fortid. To historier, én i fortid og én i nåtid, smelter til slutt sammen til én. Konkrete navn og hendelser blandes med situasjoner som er usannsynlige, og hele tiden ligger teksten tett opp til virkeligheten når det gjelder tid og sted. Søskenparet Holt har begått en genistrek av en thriller, som holder spenningen hele veien til siste side - brennaktuell og skremmende!

Til toppen

Andre utgaver

Flimmer
Bokmål Ebok 2010
Flimmer
Bokmål Heftet 2011
Flimmer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Anne Holt og Even Holt:

Om forfatter Anne Holt

"Det hypotetiske er alltid mulig, men ikke sannsynlig," sier kardiolog Even Holt på spørsmålet om det virkelig er mulig å hacke hjertestartere. Sammen med sin mer berømte søster Anne Holt har han vært med å skape handlingen i Flimmer.  Den prisvinnende krimforfatteren Anne Holt har tidligere utgitt 16 bøker, og er oversatt til mer enn 30 språk.

Til toppen

Bøker i serien