Familieverdier (Heftet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 363
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788210059223
Omtale Familieverdier
Storm Sandberg er nødt til å stille i skifteretten. Det store padel-anlegget på Vinterbro ble ikke den suksessen han hadde håpet på. Storm er far til to "woke" 17-åringer og gift med en fremadstormende gallerist som han frykter snart vil forlate ham. I tillegg har han kanskje verdens verste foreldre, ikke minst den store Gerd Bye, teaterregissøren med de revolusjonerende oppsetningene, som kombinerer omsorg og manipulasjon på utstudert vis med de barna hun har, med de mennene hun har dem med.

Uten hverken penger eller særlige fremtidsutsikter satser Storm på ett siste kort for å redde sitt ekteskap, sin økonomi og sin ære: Han bestemmer seg for å sette opp den greske tragedien Medea som musikal på Folketeateret. Men det skal gjøres, som han selv sier det, med et glimt i øyet.

Familieverdier er en roman om den tynne linjen mellom rikdom og avgrunn, mellom fellesskap og ensomhet, mellom hvem vi blir sett som og hvem vi egentlig er. Resultatet er en samtidssatire, en komedie om familien, og, ikke minst, en rasende tragedie om en manns fall.

Med et glimt i øye.

Til toppen

Andre utgaver

Familieverdier
Bokmål Innbundet 2022
Familieverdier
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Jens M. Johansson: