Familiens hemmeligheter (Heftet)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Family Remains
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202783921
Omtale Familiens hemmeligheter

FRA MILLIONSELGENDE FORFATTER LISA JEWELL – OVERSATT TIL OVER 30 SPRÅK OG NR. 1 PÅ BESTSELGERLISTENE TIL SUNDAY TIMES OG NEW YORK TIMES kommer spenningsromanen Familiens hemmeligheter, en fascinerende og sterk historie om skrudde ekteskap, splittede familier og dødelige tvangstanker.

"... suveren forfatter i toppform." Karin Slaughter

En morgen blir politiet tilkalt da en turgåer gjør en grusom oppdagelse ved bredden av Themsen. Politietterforsker Samuel Owusu sender bevisene til undersøkelse, og det viser seg at beinrestene som ble funnet i en pose, er knyttet til en tretti år gammel sak der tre mennesker ble funnet døde på kjøkkengulvet i et herskapshus i London.

Rachel Rimmer har hemmeligheter. Og da nyheten om at mannen hennes er funnet drept i kjelleren i huset i Frankrike, får hun sjokk. Alt tyder på at det er en inntrenger som står bak, men politiet vil snakke med Rachel om ektemannen og hans fortid – og de stiller spørsmål hun ikke ønsker å svare på.

Etter å ha flyktet fra London for tretti år siden i kjølvannet av en forferdelig tragedie, kommer Lucy Lamb endelig hjem. Hun er i ferd med å kjøpe sitt første hus noensinne da broren plutselig forsvinner for å finne en gutt fra fortiden – en fortid som stadig hjemsøker både ham og søsteren.

I sin desperate jakt for å finne svar og løse mysterier, finner alle sammen ut at de er forbundet på måter som de aldri kunne ha forestilt seg …

I denne mesterlige og frittstående oppfølgeren til New York Times-bestselgeren Lucy Lamb, viser Lisa Jewell nok en gang skyhøyt nivå, og skriver en fengslende og sterk spenningsroman om hvor langt man kan være villig til å gå for å beskytte dem man elsker og avdekke sannheten.

Til toppen

Andre utgaver

Familiens hemmeligheter
Bokmål Ebok 2023
Familiens hemmeligheter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Lisa Jewell: