Et pust av snø og aske – del 1 (Heftet)

Serie: Outlander 10

Forfatter:

Christina Foss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 784
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Breath of Snow and Ashes
Oversatt av: Foss, Christina
Serie: Outlander
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202779856
Omtale Et pust av snø og aske – del 1

Et pust av snø og aske – del 1 er bok ti i Diana Gabaldons gripende Outlander-serie.

PRISBELØNT, STORSLÅTT LESEOPPLEVELSE
– PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER!

«… enda en garantert innertier. Det er en fantastisk kilde til underholdning som varer og varer.»
Gazette

Året er 1773, og den amerikanske revolusjonen er i gang. Menn ligger døde i Bostons gater, og i Nord-Carolinas dype skoger brenner hjem og hus. Det er ingen mulighet for å komme unna, og hver mann må velge side.

Med kaoset som bygger seg opp, blir Jamie Fraser innkalt av guvernøren for å beskytte kolonien på vegne av den engelske kongen og fedrelandet. Men Jamie vet noe som ingen andre vet. Han vet hvordan konflikten vil ende, for hans nærmeste familie har reist i tid. Om tre år vil koloniene ha vunnet – og alle kongens menn vil enten være døde eller i eksil.

Samtidig frykter Jamie frigjøringsåret. For da vet han at det vil komme en skjebnesvanger avisnotis i The Wilmington Gazette. Den vil fortelle at alt han eier og har, brenner ned – og at han og Claire omkommer i brannen. Han håper inderlig at historien kan endres …

Historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting er kjennetegnene på Diana Gabaldons imponerende forfatterskap. Hennes Outlander-bøker er alle New York Times-bestselgere og blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.

«Diana Gabaldon slutter aldri å imponere meg …»
Hope Chest Reviews

«5 av 5 stjerner! Hele Outlander-serien er en fantastisk reise gjennom tid, men selv blant så mange enestående bøker skiller denne her seg ut.»
Literary Elephant

Til toppen

Bøker i serien