Et lovet land (Innbundet)

Forfatter:

Eivind Lilleskjæret (Oversetter) Gunnar Nyquist (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 800
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A promised land
Oversatt av: Lilleskjæret, Eivind og Nyquist, Gunnar
ISBN/EAN: 9788202662721
Omtale Et lovet land

En fengslende og dypt personlig beretning – skrevet av presidenten som inspirerte oss til å tro på demokratiets kraft

Her forteller Barack Obama om sin usannsynlige reise fra identitetssøkende ung mann til leder for den frie verden, og beskriver i usedvanlig personlig detalj både sin politiske skolering og milepælene i sin første, historiske presidentperiode – en tid med dramatiske omveltninger og stor uro.

 

Til toppen

Obama er en utsøkt forfatter. Ikke bare unngår denne boken det kjedsommelige, noe som ville være forventet, til og med tilgitt, av en så omfangsrik selvbiografi, men den er nesten gjennomgående en nytelse å lese, setning for setning, prosaen er tidvis praktfull, detaljnivået er finkornet og livaktig.
Chimamanda Ngozi Adichie, The New York Times

Andre utgaver

Et lovet land
Bokmål Ebok 2020

Du vil kanskje også like

Om forfatter Barack Obama

Barack Obama, forfatter og USAs 44. president (2009-17). Han er født 1961 på Hawaii. Etter studier i statsvitenskap og jus bosatte han seg i Chicago og begynte å jobbe med organisering av frivillig arbeid blant de fattige på byens sørside. Han ble innvalgt til Senatet, som kammerets femte afroamerikanske medlem noensinne. Obama er en av de yngste presidentene noensinne og den første afroamerikanske presidenten. 

Til toppen