Et lite, etisk feiltrinn (Heftet)

thriller

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 412
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Et lite, etisk feiltrinn
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205558182
Omtale Et lite, etisk feiltrinn
«... Julie S. Werenskiold gir full gass fra side en og holder klampen i bånn helt til siste slutt.» Ingvar Ambjørnsen, VG I en forfallen leilighet i New York gjør frilansjournalisten Svala Saltfjord et sjokkerende intervju med en norsk fremmedkriger. Det han forteller ryster verden, og Svala blir stjernereporter over natten. Pengene flyr og champagnen flyter, slik Svala liker livet. Men allerede dagen etter feiringen mottar hun en kryptert e-post med en hårreisende anklage. Snart blir en kollega funnet død.
  
I et kappløp over tre kontinenter jakter Svala på svar, men oppdager raskt at sannheten vil koste henne langt mer enn penger og suksess.
   
Dette er en fortelling om en farlig tid. Sosiale medier og falske nyheter er blitt et knusende våpen i en global kulturkrig om terror, religion og innvandring. Samtidig har hemmelige tjenester mer effektive midler til rådighet enn noensinne.
   
Et lite, etisk feiltrinn er en konspirasjonsthriller, med innslag av pulp og romanse. Det er en annerledes, høyaktuell spenningsroman. «... forfriskende thrillerdebut.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen

Bøker i serien