Ensomt vitne (Heftet)

Serie: Linje 17 1

Forfatter:

og

Marianne Fjellingsdal (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ensamt vittne
Oversatt av: Fjellingsdal, Marianne
Serie: Linje 17
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202791414
Omtale Ensomt vitne

Ensomt vitne er en svært dramatisk, realistisk og troverdig Stockholmskrim, mener svenske anmeldere. Perfekt lesning for deg som likte TV-serien "Den tynne blå linjen".

Nok en skyting i en forstad til Stockholm, enda et ungt menneske er drept, offer i et oppgjør mellom kriminelle gjenger. Men denne gangen er noe annerledes, offeret er en ung kvinne uten kriminell bakgrunn.

Politibetjentene Lina Kruse og Jack Karlberg er først på stedet. På åstedet er tretten år gamle Eddie, den yngre broren til en beryktet gjengleder. Det viser seg snart at skytingen bare er begynnelsen på en gjengkrig der bare én kan stå igjen som vinner. Når volden eskalerer, blir Eddie revet mellom lojalitet til broren og frykten for å bli det neste offeret. Skal han velge gjengen - eller skal han tørre å vitne?

Ensomt vitne er den første delen av krimserien Linje 17 som finner sted i forstaden Bagarmossen i Stockholm. Begge forfatterne er journalister og Susanne Casserfeldt er også krimforfatter som tidligere har solgt over 250 000 i Sverige.

Til toppen

Andre utgaver

Ensomt vitne
Bokmål Innbundet 2022
Ensomt vitne
Bokmål Ebok 2022
Ensomt vitne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Bøker i serien