En shopoholiker finner en søster (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Vibeke Saugestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 385
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shopaholic and sister
Oversatt av: Saugestad, Vibeke
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205410718
Kategori: Romaner
Omtale En shopoholiker finner en søster
«Du kommer til å le hele veien til stranden og tilbake.» Company

Becky trodde ekteskapet med Luke Brandon skulle bli en dans på roser. Men for å være ærlig: Det er ikke SÅ fantastisk. Problemene starter allerede på bryllupsreisen. Becky forteller Luke en bitte liten hemmelighet om et bitte lite kjøp hun bare må gjøre.
Så får hun den utroligste nyheten: Hun har en ukjent søster! Hurra! Men snart får hun sitt livs sjokk. Det kan da ikke være mulig? Becky Bloomwoods bortkomne søster kan da vel ikke ? hate shopping?
«Har du ikke oppdaget Shopaholic-bøkene fra Sophie Kinsella ennå, må du kaste deg over dem!» Pia Haraldsen, Cosmopolitan
«Kinsella skriver lett og kjapt med mye snert og bitende ironi. Bøkene om Rebecca er rett og slett godt uttenkt og solid gjennomført.» Ingeborg Dybvig, KK
Sophie Kinsella (pseudonym) ble født og bor i London med mann og tre barn, hvor hun arbeider som forfatter og journalist. Kinsella utgir bokserien om shopoholikeren Rebecca «Becky» Bloomwood, og også skrevet fire frittstående bøker utenfor shopoholiker-serien. Romanene hennes selges verden over og er stadig å finne på bestselgerlistene.
Sophie Kinsellas hjemmeside

Til toppen

Flere bøker av Sophie Kinsella:

Bøker i serien