En modig datter (Innbundet)

Forfatter:

Mette I. Gudevold (Oversetter)

1929: Den engelske rikmannsdatteren Lucy synes å ha alt. Men livet hennes tar en dramatisk vending når hun gir avkall på sin store kjærlighet, husets gartner, for å gifte seg med en mer «passende» mann. 

Renita d’Silva har skapt en fortelling som er vakker, opprørende og hjerteskjærende på én og samme tid. Lesere verden over forteller også om sterke opplevelser: «Uforglemmelig», «den vakreste boken jeg har lest», «rørende» og «en helt utrolig historie» er noen av ordene de bruker. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Daughter's Courage
Oversatt av: Gudevold, Mette I.
ISBN/EAN: 9788202585242
Omtale En modig datter

1929: Når et lidenskapelig – og upassende – kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam. Sammen med James, ektemann og eier av en kaffeplantasje, legger hun ut på den lange reisen til sitt nye hjem i India.

Når Lucy treffer på Gowri, en ung kvinne som vokter et tempel, vekkes nysgjerrigheten. Hun ønsker å finne ut mer om henne, og årsaken til at hun må leve i isolasjon, langt borte fra familien.

Nåtid: Med en karriere i fritt fall og et forhold som er i ferd med å feile, flykter Kavya fra den sydende storbyen Mumbai og drar til hjembyen. Her får hun høre om et gammelt tempel som er blitt funnet i en landsby i nærheten, og som inneholder brev som skildrer en tragisk historie – skrevet av en ung kvinne ved navn Gowri.

Etter hvert nøstes historien om Gowri og Lucy opp, og Kavya begynner å forstå de fryktelige ofrene som ble gjort, og hvilken avgjørelse de to kvinnene tok som forandret livet deres for alltid.

Til toppen

Andre utgaver

En modig datter
Bokmål Ebok 2019
En modig datter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
En modig datter
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Renita D'Silva:

Anmeldelser En modig datter

«Jeg ble trollbundet av denne boken, og den utløste mange ulike følelser – fra dyp tristhet til smil gjennom tårer. Den var virkelig rørende og gjorde sterkt inntrykk.» 
Fem stjerner, Goodreads

«Dette er historiefortelling på sitt beste. Boken tar deg med til en annen tid og en annen verden, en verden jeg forsvant helt inn i.» 
Fem stjerner, Goodreads

Til toppen