En etter en (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Hilde Stubhaug (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 404
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: One by one
Oversatt av: Stubhaug, Hilde
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205565081
Omtale En etter en
Å snø inne på en luksuriøs hytte i de sveitsiske alpene høres ikke så ille ut. Spesielt ikke når man har en fantastisk utsikt, kokk, stuepike, koselig peis og godt selskap. Med mindre selskapet består av dine åtte kollegaer - hver med noe å vinne, noe å tape og noe å skjule.
   
Da en av medeierne i Snoop, et trendy London-basert IT-selskap, organiserer en langhelg for sine ansatte, starter samlingen med teambuilding og skiturer i bakken. Men da en av medeierne fremmer forslag om å selge firmaet, begynner det å bli dårlig stemning i gruppen, og alles lojalitet blir satt på prøve.
    
Det bygger opp til storm, og et snøskred gjør at gruppen blir isolert fra omverdenen uten tilgang til kommunikasjon. Og det verste er at en av kollegaene ikke klarte å komme seg tilbake til hytta før snøskredet gikk.
   
For hver time som går, uten redning utenfra, vokser panikken. Hytta blir kaldere og kaldere, og en etter en forsvinner kollegaene sporløst. «... sitrende spenning i fjellheimen.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad  «Et perfekt møte mellom Agatha Christie og et ferskt app-selskap - som er på jobbtur i en avsidesliggende luksushytte på fjellet.»
Stylist
   
«Grådighet, ambisjoner, manipulasjon, hemmeligheter, snedige intriger og en strålende oppklaring gir en kriblende pageturner.»
Guardian
  
«En oppslukende pageturner med et plott som holder deg på pinebenken.»
Daily Express

Til toppen

Andre utgaver

En etter en
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Ruth Ware:

Bøker i serien