En dag skal du dø (Heftet)

Serie: Ulf Sommer og Agnete Ness 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Ulf Sommer og Agnete Ness
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202829650
Omtale En dag skal du dø

En dag skal du dø er den første boka i en krimserie om etterforskerparet Ulf Sommer og Agnete Ness.

Vinteren 2019: Den første adventshelgen reiser småbarnsmor Camilla Lund på jentetur til Sverige. Det er i alle fall det hun har fortalt mannen sin. Hun kommer aldri tilbake til Setesdal. Mistanken om at kona er en helt annen person enn han hadde trodd blir sterkere hos den unge ektemannen. Camilla har ingen venner fra gamle dager, ingen foreldre i live - tilsynelatende ingen fortid i det hele tatt.

I Oslo får Kripos-lederen Agnete Ness ordre av Riksadvokaten om å innlede en hemmelig etterforskning av Camilla Lunds forsvinning. Riksadvokaten vil ha Agnetes beste etterforsker, Ulf Sommer, på saken. Ordren er at Ulf ikke skal vite noe mer enn at den uskyldsrene Camilla Lund fra Setesdal har forsvunnet. Agnete blir derimot utsyrt med en hemmelig mappe med sakspapirer. Inni mappa ligger gamle bilder av en ung jente. For tjue år siden visste hele Norge hvem denne jenta var. Tre nynazister, blant dem en 15 år gammel jente, ble dømt for drapet på to innvandrergutter i Oslo. Det var den mest rystende drapssaken landet hadde opplevd. For Agnete Ness er alt personlig. Den svarte avgrunnen hun trodde var fortid blir igjen virkelig.

Camilla Lunds forsvinning blir starten på Agnetes største mareritt. For Ulf Sommer blir alt et kappløp mot tiden. Han er den eneste som kan redde Agnete fra hennes egen fortid.

Til toppen

Andre utgaver

En dag skal du dø
Bokmål Innbundet 2023
En dag skal du dø
Bokmål Ebok 2023
En dag skal du dø
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Gard Sveen:

Bøker i serien