Edward Nansen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 416
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204136060
Omtale Edward Nansen

En ømskinnet mann

Gjør deg klar for en fritt fabulerende og varmt humoristisk roman. Talentfulle Robert Reed Flatjord har skrevet historien om Edward Nansen, hans særegne familie og bekjentskaper - og en by du aldri har sett helt maken til.

Edward Nansen er et null. En mann som jukser i Monopol i en alder av 53 år. Selv hans eksentriske familie har gitt ham opp. Broren lar ham jobbe på nåde. Han får hverdagen til å henge sammen med hestedop, øl og én vaklevoren venn å støtte seg til. Men i løpet av tre begivenhetsrike dager tar han sitt livs modigste avgjørelse: Han vil bli far – en ordentlig far – for sin ti år gamle sønn.
       Uten store fakter inntar han påfølgende sommer campingplassen der sønnen Kristoffer er på ferie. På sitt stillfarne vis forsøker han å finne veien til guttens hjerte.
      Det handler om hemmelige elskere, gjenferd, vennskap, ensomhet og tragisk kjærlighet, men også om livet rundt en kebabsjappe og en improvisert båtmesse på gress. Førstegangsforfatteren og overflødighetshornet Robert Reed Flatjord skildrer Edward Nansens skakkjørte verden og omvendte logikk.

Til toppen

Andre utgaver

Edward Nansen
Bokmål Heftet 2008
Om forfatter Robert Reed Flatjord

Robert Reed Flatjord er født i 1982, i Sandane. Nå bor han i Bergen. Edward Nansen er hans første bok.

Forfatterbilde: Paul Bernhard

Til toppen