Du er min arv av Sidsel Ana Welden Gajardo (Ebok)
Ebok

Du er min arv (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Du er min arv
ISBN/EAN: 9788234717079
Omtale Du er min arv
En ung kvinne låser seg inn i sin avdøde fars leilighet. Hun går rundt i rommene, spiser av de halvråtne ferskenene i fruktskålen, legger seg i sofaen, puster inn sigarettrøyken som fortsatt henger i veggene. Hun tenker på barndommen, men også på livet til faren: Han var politisk flyktning fra Chile, som ung kjempet han mot Pinochets militærdiktatur, og han bar med seg skyggene av frihetskampen overalt hvor han gikk.

Du er min arv er et lysende minnearbeid og en sjangeroverskridende roman. Det er fortellingen om en familie, om politiske omveltninger, om å miste sin kultur, og om erfaringer som fortsetter å virke lenge etter at verden har gått videre.

Sidsel Ana Welden Gajardo (f. 1991) er en dansk-chilensk forfatter og billedkunstner, født og oppvokst i København. Hun er utdannet ved Skrivekunstakademiet i Bergen og studerer ved Det Kgl. Danske Kunstakademi. Gajardo har mottatt flere priser for sine kunstprosjekter rettet mot dansk psykiatri. Hun debuterte med I det hvileløse i 2021. Du er min arv er hennes første roman på norsk.

Til toppen