Dominodøden (Innbundet)

Serie: Nathalie Svensson 2

Forfatter:

Ragnhild Aasland Sekne (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 321
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dominodöden
Oversatt av: Sekne, Ragnhild Aasland
Serie: Nathalie Svensson
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788293430131
Omtale Dominodøden
Overlege Erik Jensen forsvinner på merkelig vis i kulverten på Sundvalls sykehus under en nattevakt. Samtidig blir hans kollega, Thomas Hoffman, funnet brutalt drept etter å vært savnet i tre døgn. Politioverbetjent Johan Axberg kobler raskt sakene sammen. Gjerningsmannen har kun etterlatt seg ett eneste spor - en dominobrikke!

Når Sundvallspolitiet ber rikskriminalens gjerningsmannsprofileringsgruppe om hjelp i etterforskningen, er psykiateren Nathalie Svensson i tvil. Hun har nettopp opplevd flere traumatiske hendelser og trenger mest av alt ro hjemme i Uppsala. Men når det viser seg at hennes søster Estelle er den siste som så Erik Jensen i live, bestemmer Nathalie seg for å ta oppdraget.

Det blir en intens jakt på en tvangspreget morder for å finne Erik Jensen i tide. Står flere offer for tur? Og fremfor alt - hva betyr dominobrikkene?

Dominodøden er den frittstående, andre delen i serien om Nathalie Svensson. Her blir vi også kjent med Johan Axberg og de andre karakterene i Moströms fremgangsrike Sundvallsserie.

Til toppen

Andre utgaver

Dominodøden
Bokmål Ebok 2016
Dominodøden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Jonas Moström:

Bøker i serien