Djevelen i detaljene (Heftet)

kriminalroman

Serie: Mikael Brenne 9

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 370
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Djevelen i detaljene
Serie: Mikael Brenne
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788205576834
Omtale Djevelen i detaljene
«Fiffig bergenskrim med mange overraskelser.» Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

En polakk får strupen skåret over i et treningssenter i Bergen. Den danske leiemorderen som utførte drapet, blir raskt arrestert, men det tar ikke mange dagene før han blir funnet død på cella, det ser ut til at han har hengt seg.

Kort tid etter blir den lokale gangsteren Peter Olsen arrestert for å ha bestilt drapet på polakken. Alt peker i retning av at han er skyldig, men forsvarsadvokat Mikael Brenne er allikevel ikke overbevist. Det er for mange detaljer i saken som ikke stemmer. Dessuten er Mikael skeptisk til om leiemorderen virkelig har begått selvmord, slik fengselet hevder.

En kveld ringer det på hjemme hos Mikael Brenne. Utenfor står Peter. Han har rømt fra fengselet for ikke å lide samme skjebne som dansken. Mikael har ikke annet valg enn å ta ham inn som en uvelkommen husgjest. Peter Olsen har noe på Mikael, et feiltrinn som vil koste ham karrieren dersom det kommer ut.

Som om ikke dette var nok, dukker også KRIPOS-etterforsker Edvard Matre opp i bildet. Edvard har sin egen agenda. For ham er Mikael Brenne og Peter Olsen kun brikker i et spill for å avsløre råttenskap høyt oppe i Bergenspolitiet.

Men det er et farlig spill for alle, skal det vise seg. Ikke minst for Mikael Brenne.

Til toppen

Andre utgaver

Djevelen i detaljene
Bokmål Ebok 2021
Djevelen i detaljene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Chris Tvedt:

Bøker i serien