Direktøren og hans sekretær (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202291709
Omtale Direktøren og hans sekretær

Siden sist...

... har forfatter Jon Øystein Flinks nye hørespill hatt radiopremiere i NRK. Her er hans dekadente kontordrama i bokform.

Direktøren og hans sekretær er blitt like originalt og underlig som et Strindberg-stykke, hysterisk morsomt som en Mozart-opera og vel så trashy som en pornofilm. 
Den utmerkede sekretæren Marianne Selbye tar fatt på jobben som kontordame for en middelaldrende og lett suspekt direktør ved navn Richard Martinsen. Snart utvikles et dødelig seksuelt maktspill på Martinsens kontor hvor også sanitærbindavdelingens direktør Robert Westerlie og Lily Hansen på økonomiavdelingen blir involvert.
      Flink skrev stykket for NRK Radioteatret, men det er her i bokversjonen man kan nyte den fulle og usensurerte versjonen. Mellom disse permer får de dekadente replikkene blomstre i sitt vakreste skrud, mens det slibrige budskapet freser vilt i underteksten.

Til toppen

Om forfatter Jon Øystein Flink

Jon Øystein Flink er født i 1976 og kommer fra Onsøy i Fredrikstad. Han har studert musikk og filosofi, sittet i redaksjonene til tidsskriftene Parergon og Kraftsentrum, samt skrevet musikkritikk i Morgenbladet og Dagsavisen. Han debuterte i 2003 med Ole-Kristian Oksrød.

Flink skriver helst romaner, noveller og dikt, men produserer også en viss andel sakprosa i form av artikler og essays.

Til toppen