Det regnet fugler (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Gøril Eldøen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Il pleuvait des oiseaux
Oversatt av: Eldøen, Gøril
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202704087
Omtale Det regnet fugler

Dypt inne i Canadas skoger bor Tom og Charlie, to noen-og-åttiåringer fast bestemt på å leve resten av livet etter sine egne regler, fri fra bånd og ansvar. Deres eneste forbindelse til verden utenfor er to hasjdyrkere som fra tid til annen bringer dem forsyninger. Men eremitt-tilværelsen blir snart forstyrret av to kvinner. Den første er en fotograf på jakt etter overlevende etter de store skogbrannene som raserte Ontario nær hundre år tilbake i tid. Den andre er den vevre Marie-Desneiges, som er på alder med Tom og Charlie, og på flukt fra den psykiatriske institusjonen der hun har tilbrakt nesten hele livet. Skjulestedet i skogen vil aldri bli det samme igjen.

Det regnet fugler er en sjelfull, rørende roman som hyller naturen, friheten og kjærligheten, alderdommen og muligheten til nye sjanser på tampen av livet.

Jocelyne Saucier (f. 1948) har lenge vært en av de mest kritikerhyllede og mest populære romanforfatterne i det fransktalende Canada. Med Det regnet fugler blir hun endelig tilgjengelig på norsk.

«Med Det regnet fugler har forfatteren overgått seg selv … [En fortelling] så inspirert, så menneskelig! Jocelyne Saucier er en sjelens tryllekunstner.» Le Devoir

Til toppen

Andre utgaver

Det regnet fugler
Bokmål Innbundet 2020
Det regnet fugler
Bokmål Ebok 2020
Det regnet fugler
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Bøker i serien