Det er jeg som kan hjelpe deg (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202789978
Omtale Det er jeg som kan hjelpe deg

Det er jeg som kan hjelpe deg er både uhyggelig og underholdende i sin psykologiske utforskning av makt, hevn og forsoning.

Forfatter Kjersti Halvorsen ble for sin debutroman Ida tar ansvar nominert til Tarjei Vesaas debutantpris, og boka er også blitt TV-serie på ViaPlay.

I Det er jeg som kan hjelpe deg møter vi psykologen Edvin. Han jobber på det forfalne Kvervel-slottet, som er omgjort til rusavdeling. Eføyen vokser vilt langs murveggene, og det finnes en gammel ballsal, et tårn og endeløse korridorer og irrganger. Edvin og kona har kjøpt hus, og de skal bli foreldre for første gang.

En dag ankommer André som pasient. André har tyrenakke og tatoveringer, og Edvin gjenkjenner ham straks fra barndommen. Mobberen. De to må nå forholde seg til hverandre på daglig basis. Kollegaen Signe blir Andrés behandler, og hun virvler opp ubehagelige minner om Edvins egen mor og oppveksten hans.

I Andrés nærvær blir Edvin en forsvarsløs 12-åring igjen, men han kan ikke skjule seg i Slottets kriker og kroker for alltid. André er brå og uforutsigbar, og har blinket seg ut samme offer nå som da. Eller er det bare noe Edvin forestiller seg?

Til toppen

Andre utgaver

Det er jeg som kan hjelpe deg
Bokmål Innbundet 2022
Det er jeg som kan hjelpe deg
Bokmål Ebok 2022
Det er jeg som kan hjelpe deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Kjersti Halvorsen: