Det brennende bladet (Innbundet)

Serie: Liv Jensen 1

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 392
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Det brændende blad
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Liv Jensen
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788234709111
Omtale Det brennende bladet
Ny serie fra Danmarks ubestridte krimdronning! Katrine Engberg har tatt Norges lesere med storm gjennom København-serien.

Liv Jensen står ved et veiskille i livet.
Hun har sagt opp jobben som etterforsker i politiet i Nordjylland og har startet sitt eget detektivbyrå. Samtidig har hun flyttet til Vesterbro og leier underetasjen hos rammemakeren Jan Leon og hans voksne datter Hannah. To mennesker som deler en stor sorg.

Mens Liv overvåker mulige forsikringssvindlere med dårlig rygg og stort behov for å spille tennis, drømmer hun om en jobb i drapsavdelingen i København. Og da hennes venn og mentor, Petter Bohm i københavnpolitiet, tilbyr henne en jobb, griper hun begjærlig sjansen. Kulturjournalisten Gert Linde ble brutalt drept for tre år siden, og gjerningsmannen ble aldri tatt. Saken er henlagt, men kanskje Liv kan oppklare den og komme tilbake til en jobb i politiet?

Etterforskningen sender henne til den jyske vestkysten og tilbake i tid til det mørke stedet i historien hvor alle flyktet fra noe. Og Liv har sine egne demoner hun flykter fra.

Det brennende bladet er første bind i en ny serie med Liv Jensen i hovedrollen.

Katrine Engberg har solgt mer enn én million av København-serien bare i Danmark. Hun er utgitt i 30 land, og bøkene hennes har ligget på norske bestselgerlister i over ett år.

Til toppen

Andre utgaver

Det brennende bladet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Det brennende bladet
Bokmål Ebok 2023
Det brennende bladet
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Katrine Engberg:

Bøker i serien