Den tapte oasen (Heftet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 528
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Hidden Oasis
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202433888
Omtale Den tapte oasen

En tapt legende.
En skremmende hemmelighet.
Et eksplosivt kappløp mot tiden.

Den nye, forrykende arkeologiske thrilleren fra den bestselgende forfatteren av Tempelets hemmelighet

Tretti prester befinner seg i Egypts ørken, 2153 f.Kr., med en mystisk gjenstand innsvøpt i et klede. Noen uker senere begår de kollektivt selvmord. I 1986 letter et fly fra Albania med kurs mot Sudan. Om bord befinner det seg noe som kan forårsake en dramatisk forrykkelse av maktbalansen i Golflandene. Et sted over den egyptiske ørkenen forsvinner flyet.

20 år senere ankommer Freya Hannen Egypt for å delta i sin storesøster, Alex’, begravelse. Søsteren har jobbet som ørkenforsker i Midt-Østen de siste 15 årene. Hun har begått selvmord for å slippe lidelser forårsaket av uhelbredelig sykdom. Freya mistenker at noe ikke stemmer, og snart skjer det ting som bekrefter dette. Freya skjønner at hennes eget liv kan være er i fare. Sammen med søsterens venn, arkeolog Flin Brodie, befinner hun seg snart i et kappløp på liv død for å avdekke et av arkeologiens største mysterier og finne den skjulte oasen.

"Paul Sussman kan sin arkeologi og det løfter spenningen i boken. Man blir trukket inn i det historiske og blir der hele veien ut. Dette er en bok som er vanskelig å legge fra seg fordi spenningen opprettholdes hele veien."
Helge Kjøniksen, Moss avis

"Sussman skriver med gutteaktig overskudd og stortrives åpenbart med å pønske ut røverhistorier. Dette er en forfatter som lar de fleste hemninger fare for å gi leseren en skikkelig good time."
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

”en totalt medrivende opplevelse ... før du vet ordet av det er du oppslukt"
Raymond Khoury, forfatteren av Den siste tempelridder

"En fengslende, høyoktans eventyrroman. Bedrag, renkespill og løgner florerer, og plottet vrir og vender på seg slik at leseren må fortsette å gjette helt til siste, knallgode side.”
James Becker, forfatter

”En ny vinnerroman fra Paul Sussman – en av de beste forfatterne av internasjonal spenning i bransjen. Praktfull.”
Steve Berry, forfatter

“Noe så sjeldent i litteraturens verden som en intelligent, medrivende og nydelig skrevet thriller. Du kommer til å nyte hver eneste side av denne heidundrende heisaturen – og hemmeligheten i dens hjerte vil ta pusten fra deg.”
William Bernhardt, forfatter

Til toppen

Andre utgaver

Den tapte oasen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016