Den stumme døden (Heftet)

Forfatter:

Pål Aasen (Oversetter) Sabine Gisin (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 576
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Der stumme Tod
Oversatt av: Aasen, Pål og Gisin, Sabine
ISBN/EAN: 9788202619510
Omtale Den stumme døden

Berlin, 1930. I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren – den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter.

Politimannen Gereon Rath tilkalles for å undersøke saken, og det blir snart klart at det ikke var et uhell, men at noen hadde løsnet boltene som holdt prosjektoren på plass. Så blir en ny skuespiller funnet død, og Rath blir etter hvert kjent med de mer shady sidene av den glamorøse filmindustrien. Under etterforskningen begynner Rath å miste kontrollen og beveger seg stadig mer på kanten av hva som er lovlig. Han tas av etterforskningen og blir satt til å rydde opp i papirer som vedrører «nazimartyren» Horst Wessels død. Men Rath fortsetter sin etterforskning bak sine lederes rygg…

Den stumme døden er andre bok i serien om etterforskeren Gereon Rath. Den første boken, Babylon Berlin (tidligere Den våte fisken) er filmatisert og vises på NRK1 fra 30. september 2018.

Til toppen

Andre utgaver

Den stumme døden
Bokmål Ebok 2018
Den stumme døden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Volker Kutscher: