Den store kjærligheten (Innbundet)

Forfatter:

Mona Berge (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 343
Forlag: HarperCollins
Språk: Bokmål
Originaltittel: Brevvännerna
Oversatt av: Berge, Mona
ISBN/EAN: 9788284250465
Omtale Den store kjærligheten
En sjarmerende historie for deg som elsker You've Got Mail

Ved første øyekast har Malin alt en kan ønske seg. Likevel er hun ikke lykkelig. Ekteskapet hennes har blitt rutinepreget, og hun savner nærhet og noen å prate med. Ukens høydepunkt er når bokbussen kommer til byen og hun får lånt romanene som hun flykter fra virkeligheten med.Erik har nylig flyttet fra Stockholm til idylliske Roslagen etter å ha havnet ved et veiskille i livet. Han fyller tiden med å pusse opp et torp og lese bøker. I en lånebok finner han tilfeldigvis noen sider revet ut fra en notatblokk. De håndskrevne ordene om lyst og lengsel gjør ham nysgjerrig. Hvem er kvinnen som har skrevet dem?Slik begynner en anonym brevveksling, via bokbussen. Sakte vokser et vennskap frem, og det varer ikke lenge før sterkere følelser tar over mellom to mennesker som våge å åpne seg for hverandre. Men kan en virkelig falle for noen en bare har brevvekslet med? Og hvordan vet en om det riktig å risikere alt for å følge følelsene sine?***Eli Åhman Owetz er en svensk forfatter og journalist, og har tidligere skrevet flere feel good-romaner med stor suksess. De utspiller seg alle sammen i landlige Roslagen, der hun nå bor på gården der hun vokste opp. Den store kjærligheten er frittstående og er den første av bøkene hennes som foreligger på norsk. Romanen vant andreplass i kategorien Årets bok under Bonniers prisutdeling høsten 2020.

«Jeg leser mye feel good-litteratur, både svensk og utenlands. Og jeg lurer på om ikke Den store kjærligheten er en av de beste bøkene i sjangeren jeg noensinne har lest. Denne historien om Malin og Erik, som i hemmelighet begynner å skrive de inderligste brev til hverandre, gjorde meg helt varm om hjertet.»

Leena Valtonen, Bonniers Bokklubb

«Forfatteren får alltid meg og andre i godt humør. Hun lykkes å dra leseren inn i et trivelig eventyr med ups and downs. Hun er rasende god på det, Eli Åhman Owetz.»

Til toppen

Andre utgaver

Den store kjærligheten
Bokmål Ebok 2021
Den store kjærligheten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Eli Åhman Owetz: