Den sørgmodige bussjåføren fra Alster (Heftet)

Serie: Gunnar Barbarotti 6

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 367
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den sorgsne busschauffören från Alster
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie: Gunnar Barbarotti
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788205547056
Omtale Den sørgmodige bussjåføren fra Alster
Gunnar Barbarotti blir privatdetektiv på Gotland. Gunnar Barbarotti og Eva Backman er begge politietterforskere i Kymlinge. De er også blitt et par. Etter en skyteepisode under en politiaksjon bestemmer Barbarotti og Backman seg for å ta permisjon et par måneder og får låne et hus på Gotland. De går turer i det flotte landskapet, drikker vin, spiser gode middager og leser bøker.
  
Alt er fryd og gammen til de under en spasertur møter en mann på en rød sykkel. Mannen hilser kort før han sykler videre. Gunnar Barbarotti synes han kjenner ham igjen, syklisten ligner veldig på bussjåføren Albin Runge, som ble koblet til en politisak for mange år siden. Problemet med Runge er at han er antatt død etter å ha blitt kastet av Gotlandsfergen på åpent hav - men kroppen ble aldri funnet. «Få skriver mer lesverdige bøker enn Nesser når han er på sitt beste ... En intelligent, varm og spennende roman.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen  «... det er umulig å ikke like Håkan Nesser om du først liker krim.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa  «Som med alt annet hos den eksentriske krimforfatteren Nesser, har han også her en overraskende vri mot slutten. Så overraskende at det ikke engang er mulig å gjette seg til. Det er sjelden kost i krimlitteraturen.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Håkan Nesser:

Bøker i serien