Den som frykter ulven (Heftet)

Serie: Konrad Sejer 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 255
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Konrad Sejer
ISBN/EAN: 9788202259136
Omtale Den som frykter ulven

"De andre var alltid etter ham. Ikke bare den herjede kroppen der organene lå hulter til bulter, eller det steinharde hjertet som lå og skalv bak gitteret av bein. De ville inn i ham. Inn i det hemmelige rommet med en blendende lampe. De pakket sine onde hensikter inn i vakre ord, maste om virkelighetens velsignelse og det spennende utfordrende fellesskapet. Det var ikke til å holde ut. Når han nå ikke ville."

Errki har en underlig adferd som er betinget av indre stemmer. En dag blir gamle Halldis Horn funnet død på trappa til det lille småbruket. Det er Kannick som er tolv år og barnehjemsgutt som finner henne, og han har sett Errki på åstedet. Konrad Sejer begynner å arbeide med saken, bare for dagen etter å bli avbrutt av noe annet. En ung mann raner byens bank og truer med seg en kvinnelig kunde som gissel. Det skal vise seg å være en underlig sammenheng mellom de to sakene.

Karin Fossums bøker med den sindige og sympatiske politietterforskeren Konrad Sejer som gjennomgangsfigur, er oversatt til en rekke språk og nesten alle titlene er filmatisert for kino og TV.

Til toppen

Andre utgaver

Den som frykter ulven
Bokmål Ebok 2010
Den som frykter ulven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Karin Fossum:

Bøker i serien