Den sjarmerende hertugen (Heftet)

Serie: Silkesøstre 2

Forfatter:

Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 349
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hurmuriherttua
Oversatt av: Larsen, Hilde Matre
Serie: Silkesøstre
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248934134
Omtale Den sjarmerende hertugen
I andre bok i den romantiske Silkesøstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gått bort. Etter mange års ensomhet og isolering er hun klar for å kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv.

Men vel framme blir ingenting som hun har tenkt seg. Det viser seg at arven hun venter seg ikke eksisterer, og i stedet for et liv i luksus, risikerer hun å stå på bar bakke. Når det kommer fram at ektemannen var innblandet i mystiske affærer, og at hans død kanskje ikke var av naturlige årsaker, går det opp for Arabella at også hennes eget liv kan være i fare.
En sjarmerende britisk hertug får godhet for Arabella og tilbyr sin beskyttelse. Et godt parti på alle måter. Men Arabellas hjerte banker allerede for en annen. Skal hun følge fornuften eller hjertet?

Serien Silkesøstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjærlighet og romanser, basert på forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare å la seg rive med!

Til toppen

Andre utgaver

Den sjarmerende hertugen
Bokmål Innbundet 2023
Den sjarmerende hertugen
Bokmål Ebok 2023
Den sjarmerende hertugen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Sara Medberg:

Bøker i serien