Den siste middagen (Innbundet)

Forfatter:

Trude Marstein (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 361
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den sista middagen
Oversatt av: Marstein, Trude
ISBN/EAN: 9788234711176
Omtale Den siste middagen
Den siste middagen er en gysende psykologisk spenningsroman om sannhet og løgn. Anna E. Wahlgren vever sammen de mange lagene i gamle relasjoner og innlærte roller på svært profesjonelt vis. Her får vi et 'lukket-rom-mysterium' som føles ultramoderne, og hvor den krypende uhyggen gjør boka umulig å legge fra seg.

DA: Fem år etter avgangseksamen holder gjengen fremdeles liv i tradisjonen med fredagsmiddag på den greske restauranten Christos. En varm julikveld virker stemningen å være helt på topp, men under overflaten syder irritasjon og uvennskap, og nachspielet hos William slutter på verst tenkbare måte.

NÅ: Det er ti år siden Sophie har sett noen av de gamle vennene, da en invitasjon til middag hjemme hos Ava dukker opp i posten. Hvorfor vil Ava samle gjengen og rive opp gamle sår? Til tross for motviljen og følelsen av at noe er galt, lar Sophie seg lokke til å takke ja i håpet om en gang for alle å få vite hva som skjedde med William.

Anna E. Wahlgren (f. 1981) debuterte i 2016 etter å ha deltatt i en rekke antologier. Dette er hennes fjerde roman, og på mesterlig vis utforsker hun de mørke sidene av vennskap og relasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Den siste middagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Den siste middagen
Bokmål Ebok 2023