Den siste av Alexandra Oliva (Ebok)
Ebok

Den siste (Ebok)

Forfatter:

Carina Westberg (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.68 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Last One
Oversatt av: Westberg, Carina
ISBN/EAN: 9788202585969
Omtale Den siste

Alexandra Olivas debut, Den siste, er en drivende psykologisk spenningsroman som reiser spørsmålet om virkelighet og fiksjon, hvor raske vi er til å dømme og hvor lett vi lar oss manipulere.

Zoo er en av tolv deltakere i en realityserie i den utilgjengelige villmarken i New England. Det handler om å overleve, vise utholdenhet og overvinne mentale utfordringer.

Samtidig som serien spilles inn skjer det utenkelige: En verdensomspennende katastrofe truer med å utrydde sivilisasjonen. Zoo, som er helt isolert, merker først ikke at spillet er over. Hun fortsetter å kjempe seg lenger inn i skogen uten å innse at det ikke lenger finnes ledetråder eller kameraer som er skjult i trærne, eller at forstedene hun til slutt kommer til, er helt øde. Eventyret er over. Zoe forsøker å komme seg hjem, tilbake til mannen sin. Og nå må hun for alvor lære å overleve.

«Den siste vever sømløst sammen to av de samtidige fenomenene som opptar oss mest – trusselen om en global katastrofe, og realityserienes manipulerende dramatikk – til en kløktig konstruert fortelling om den menneskelige psyken i en ekstrem situasjon. En kompromissløs, tankevekkende debut.» Justin Cronin, forfatter

Til toppen

Andre utgaver

Den siste
Bokmål Innbundet 2018
Den siste
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018