Den kinesiske sangerinnen (Heftet)

Serie: Lesetid 

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 380
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Songs of Willow Frost
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9788205512818
Omtale Den kinesiske sangerinnen
En besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Hotellet på hjørnet av bitter og søt, som har solgt 2 millioner eksemplarer.
Seattle, 1934: Tolv år gamle William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart siden moren forsvant fem år tidligere. Da han og de andre barnehjemsguttene en dag blir tatt med på kino, får han se den orientalske sangerinnen Willow Frost på lerretet. Tross hennes glamorøse fremtoning blir William overbevist om at hun er moren hans. Bestemt på å finne Willow rømmer William fra Sacret Heart sammen med venninnen Charlotte. Mens de leter seg frem i Seattles nedslitte gater, blir de nødt til å konfrontere mysteriene rundt Williams fortid og hans forbindelse til den eksotiske sangerinnen. Men Willow Frosts historie viser seg å være mye mer komplisert enn Hollywood-fantasiene som William har sett på lerretet...
I Den kinesiske sangerinnen tar Jamie Ford leserne med på en følelsesmessig oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-industriens magiske barndom. Det er en besettende historie som alle som noen gang har savnet en familie og et sted å kalle hjemme, vil kjenne seg igjen i.

Til toppen

Andre utgaver

Sanger til Willow Frost
Bokmål Ebok 2014
Sanger til Willow Frost
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Bøker i serien